Sūrio pyrago keksiukai su avietėmis
PORCIJOS: 10-12 vnt
Labai skanūs ir sotūs sūrio pyrago keksiukai, kuriuos pagaminsite yra itin lengvai ir greitai. Taip pat šie keksiukai nustebins ne tik skoniu, bet ir maistine verte: riešutai yra puikus baltymų ir gerųjų riebalų šaltinis, o avietėse esantis antioksidantai palepins jūsų odą.
1 stiklinės | pamaišytų migdolų ir lazdynų riešutų |
2 šaukštų | klevų sirupo |
žiupsnelio | druskos |
1 stiklinės | išbrinkytų anakardžių |
1/4 stiklinės | kokosų grietinėlės |
1/2 stiklinės | citrinų sulčių |
1/2 stiklinės | šaldytų aviečių |
2 šaukštelių | Skin Glow mišinuko |
1
Paruošiame pagrindą: migdolų, lazdynų riešutus, klevų sirupą ir druską sumalame plaktuvu pulsuodami, iki smėlio tekstūros masės. Po šaukštą tešlos suspaudžiame į keksiukų formeles.
2
Paruošiame kremą: sumalame plaktuvu anakardžius, kokosų grietinėlę, citrinos sultis, jei norisi papildomo saldumo, įdėkite klevų sirupo. Sudėkite pusė gautos masės į keksiukų formeles.
3
Į likusią masę sudėkite avietes ir mišinuką Skaisčiai Odai, sumalkite. Gautą rožinę masę sudėkite į formelę kaip antrą sluoksnį.
4
Keksiukų formeles įdėkite į šaldiklį sustingti bent 4 valandoms. Skanaus!