Cukinijų salotos su žalumynais ir kruopomis | Daily Spoon

Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis

15 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Įkvėpimas salotoms – jau čia. Sotu, maistinga, gaivu, skanu, tad daugiau nieko ir nereikia. Būtina šioms suteikti šansą.

Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis | RECEPTAS
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
1 cukinija
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
kelios skiltelės česnako
1 stiklinė išvirtų perlinių kruopų
kelių saujų špinatų, petražolių, krapų
saujos kalamata alyvuogių
2 šaukštų graikiško jogurto
šaukštelio šviežio medaus

 

Gaminimo instrukcija

1

Supjaustome cukiniją storomis riekelėmis ir kepame keptuvėje ant aliejaus. Apvertus, įmetame kelias česnako skilteles ir kepame kartu, kol viskas gražiai paruduos.

2

Išėmę cukinijas, keptuvėje paliekame česnakus ir suberiame virtas perlines kruopas ir taip pat pakepame apie 5 min. Jei reikia, įpilame daugiau alyvuogių aliejaus.

3

Supjaustome ingredientus ir dedame špinatus, ant jų perlines kruopas, alyvuogas, keptas cukinijas, pistacijas, pertražoles ir krapus.

4

Salotas gardiname graikišku jogurtu, aliejumi, medumi, druska, pipirais. Skanaus!