Vyšnių ir čiobrelių tonikas (nealkoholinis) | Daily Spoon

Vyšnių ir čiobrelių tonikas (nealkoholinis)

5 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 1

Pastaruosius metus ypač sumažinau alkoholio naudojimą. Man tiesiog nepatinka kaip po to jaučiuosi. Tačiau vienas didžiausių barjerų yra ta socialinė atskirtis, kai neturi kokio kokteilio rankose.

Tad, kad rankos neliktų tuščios, o savijauta išliktų gera – renkuosi gurkšnoti šį kokteilį.

Keptos daržovės su pupelėmis ir feta
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
Sauja Šaldytų vyšnių
Šaukštelis Medaus
Šlakelis Laimo sulčių
Pusė stiklinės Toniko
Šakelė Čiobrelio
Keletas Ledukų
Gaminimo instrukcija

1

Į stiklinę dedame saują šaldytų, jau kiek atšilusių vyšnių, šaukštelį medaus, įspaudžiame laimo sulčių. “Patraiškome” vyšnias, kad jos išleistų sultis.

2

Dedame ledukų ir užpilame toniku.

3

Pamaišome su čiobrelio šakele ir skanaus!