Riboto leidimo matcha su švelniomis braškių natomis.
- Tolygiai energijai ir susikoncentravimui.
- Gaivaus vasariško skonio.
18,90 €
Riboto leidimo matcha su švelniomis braškių natomis.
Liko 41
Braškės matchai prideda naujų natų, o gurškšnojančiam – švelnų vasaros jausmą. Tai du netikėti skoniai, derantys tarpusavyje ir sukuriantys švelniai saldų ir gaivų gėrimą.
1 šaukštelį (4 g) susimaišyti su ⅓ stiklinės karšto (iki 80°C) vandens ir plakti matchos šluotele arba pieno plakikliu. Tuomet įpilti ⅔ stiklinės šilto pieno.
Matcha žaliosios arbatos milteliai
Braškių milteliai
Kokosų žiedų cukrus
Vanilė
Parašyk atsiliepimą apie šį ritualą
Parašyk atsiliepimą apie šį ritualą
Jūsų atsiliepimas bus patvirtintas per 48 val.
Įprastai rinkoje siūloma matcha yra ruošiama dideliais kiekiais ir laikoma sandelyje, kol pasiekia vartotoją. Per trumpą laiką ji oksiduojasi, kinta jos spalva ir skonis.
Siekdami pasiūlyti šviežiausią matchą, bendradarbiaudami su ūkiu Japonijoje, turime išskirtinę galimybę užtikrinti, kad mūsų matcha būtų šviežiai malama pagal užsakymą, fasuojama vietoje ir pirmu reisu atskraidinama į Lietuvą. Taip esame tikri, jog ji pas jus atvyks išskirtinai šviežia – ryškios spalvos, švelnaus aromato ir sodraus skonio.
Abi matchos rūšys turi gausybę antioksidantų, kofeino ir L-teanino, kurie suteikia stabilios energijos be jos kritimo, o tai padeda susikaupti produktyviam darbui ar kūrybinei veiklai.
Ceremoninė matcha yra gaminama iš jauniausių lapelių, dar ankstyvo pavasario pirmojo derliaus. Klasikinės matchos lapeliai yra nuskinami antrojo derliaus nuėmimo metu.
Ceremoninė skirta gerti kaip arbata, tik užpylus vandeniu. Klasikinė matcha naudojama gaminantis matcha latte ar pagardinant kokteilius, desertus, košes, jogurtus.
Ceremoninė matcha yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, o klasikinė matcha turi sodresnį skonį, kadangi jos lapeliai yra labiau subrendę.
Ši matcha geriausiai tinka gamintis švelnioms, kremiškoms lattėms.
1. Į stiklinę persijojame 1 arbatinį šaukštelį (be kaupo) matcha arbatos.
2. Įpilame 50 ml karšto, bet ne verdančio vandens (iki 80°C).
3. Gerai išmaišome su bambukine šluotele arba elektriniu plakikliu, kol nelieka gumulėlių.
4. Atskirai pašildome pieną ir plakame su plakikliu, kol susidaro norima puta.
5. Pieno putą pilame ant paruoštos matchos ir štai – belieka pasimėgauti.
Daugelis kavą iškeitė į matchą dėl tolygios energijos – vietoje to, kad kofeinas išsiskirtų greitai ir tuomet energijos lygis staigiai kristų, kaip kad išgėrus puodelį kavos, energija iš matchos išsiskiria lėčiau ir tolygiau.
Tai yra priežastis, dėl kurios matcha sukelia ramaus budrumo jausmą. Be to, kofeinas ir L-teaninas dirbdami kartu gali padėti susikaupti atliekant pažinimo reikalaujančias užduotis.
Nežvejok likučių, o junkis prie matchos gurmanų ir gurkšnok į valias.
Padėsime jį rasti – lauksime klausimų mūsų socialiniuose tinkluose arba el. pašte [email protected]
Nėštumo metu nerekomenduojama viršyti 150-200mg kofeino per dieną. Matcha puodelis turi apie 40-60mg kofeino, tad saikingai ją naudoti galima, jei gydytojas nesiūlo pilnai atsisakyti kofeino.
Taip, matcha turi maždaug apie 40-60mg kofeino.
Mūsų matcha yra atkeliavusi iš Kyoto regiono.
Matcha puodelis turi apie 40-60mg kofeino, rekomenduojama per parą neviršyti 400mg kofeino.
Pagrinde šios matcha rūšys skiriasi derliumi. Ceremoninė matcha yra gaminama iš jauniausių lapelių, dar ankstyvo pavasario pirmojo derliaus. Klasikinės matchos lapeliai yra nuskinami antrojo derliaus nuėmimo metu. Ceremoninė skirta gerti kaip arbata, tik užpylus vandeniu. Klasikinė matcha naudojama gaminantis matcha latte ar pagardinant kokteilius, desertus, košes, jogurtus. Ceremoninė matcha yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, o klasikinė matcha turi sodresnį skonį, kadangi jos lapeliai yra labiau subrendę.
Padėsime jį rasti – lauksime klausimų mūsų socialiniuose tinkluose arba el. pašte [email protected]
Sudedamosios dalys
Matcha žaliosios arbatos milteliai, braškių milteliai, braškių kvapioji medžiaga, kokosų žiedų cukrus, vanilės kvapioji medžiaga.