Keptų daržovių, avinžirnių salotos su feta ir krapais Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Keptų daržovių, avinžirnių salotos su feta ir krapais

5 min
dot
Sotumas
dot
1 porcija
Mėlynių ir cukinijų kreminis kokteilis

Gaminimo instrukcija

  1. Į orkaitę 25 minutėms 190 C keliauja: konservuoti avinžirniai, 2 stambiai supjaustytos paprikos, 1 cukinija, griežinėliais pjaustytas raudonas svogūnas, 5 nepjaustytos česnako skiltelės. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, rūkyra paprika. Avinžirnius švelniai papuošiame balzamiko actu.
  2. Kol viskas kepa, gaminame padažą: 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai baltojo vyno acto arba citrinos sulčių, 1 šaukštas garstyčių, 1 šaukštas medaus, 1 šaukštelis raudonėlio, druska ir pipirai.
  3. Iškeptas daržovės ir avinžirnius dedame ant išvirtų bolivinės balandas kruopų (kiekis: viena stiklinė nevirtų). Iškeptą česnaką smulkiai supjaustome ir dedame į padažą. Sumaišome ir dedame ant salotų kartu su sauja pjaustytų šviežių krapų ir sutrupiname blokelį fetos. Skanaus!

Ypač maistingas ir sotus kokteilis tinkantis ir pusryčiams, ir desertui. Cukinijos kokteiliui suteikia labiau kreminę tekstūrą, o uogos puikiai subalansuoja jo skonį!

Ingredientai

  • 1 stiklinė augalinio pieno
  • Sauja šaldytų pjaustytų cukinijų
  • 1 šaukštelis riešutų sviesto
  • 1 šaldyto banano
  • 1/3 Ceilono cinamono
  • Sauja šaldytų uogų
  • 1 šaukštelis lukštentų kanapių sėklų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės