Lengvas sumestinis, kuris turi kalną maistinių medžiagų mūsų kūnui.
Gaminimo instrukcija
- Į 190°C įkaitintą orkaitę 25 minutėms keliauja stambiai pjaustyta cukinija, paprika, pusė brokolio, griežinėliais pjaustytas raudonas svogūnas ir citrina, konservuoti avinžirniai. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagal skonį druska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais. Ant avinžirnių beriame ir Daily Spoon mielių dribsnius.
- Padažui susmulkiname keptą citriną, pilame alyvuogių aliejų ir po šaukštą grūdėtų garstyčių bei medaus.
- Paruošiame likusius ingredientus: išverdame pusę stiklinės bolivinės balandos kruopų ir susmulkiname dvi saujas petražolių.
- Į didesnį dubenį beriame bolivinę balandą, keptas daržoves ir avinžirnius. Viską apliejame padažu ir beriame petražoles. Skanaus!