Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Viduržemio jūros makaronų ir daržovių salotos su feta

30 min
dot
Sotumas
dot
2 - 3 porcijos
Česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys

Gaminimo instrukcija

  1. Salotoms supjaustome: laiškinius svogūnus, agurką, pomidoriukus, pusė raudono svogūno, saują krapų, kepta paprika (perku konservuotą), alyvuogių ir špinatų.
  2. Padažui: 2 šauktai alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, po šaukštelį medaus ir garstyčių, druskos, pipirų ir raudonėlio.
  3. Dedame makaronus (man patinka avinžirnių) ir fetą. Skanaus!

Garsusis daug širdelių paspaudimų ir pagyrų susilaukęs česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys, kurio privalu paragauti!

Ingredientai

  • 1 kalafijoras

Padažui:

  • 3 šaukštai riešutų sviesto
  • 3 šaukštai sojos
  • 2 sutrinti česnakai
  • 2 šaukštai mielių dribsnių (arba parmezano)
  • Šiek tiek smulkiai pjaustyto šviežaus rozmarino
  • Žiupsnelis čili dribsnių
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės