I chose peaches and nectarines for this recipe because they complement the creaminess of the yoghurt, but then I tried it with watermelon on its own - it was also refreshingly tasty.
Gaminimo instrukcija
- Paruošiame pagrindą: migdolų, lazdynų riešutus, klevų sirupą ir druską sumalame plaktuvu pulsuodami, iki smėlio tekstūros masės. Po šaukštą tešlos suspaudžiame į keksiukų formeles.
- Paruošiame kremą: sumalame plaktuvu anakardžius, kokosų grietinėlę, citrinos sultis, jei norisi papildomo saldumo, įdėkite klevų sirupo. Sudėkite pusė gautos masės į keksiukų formeles.
- Į likusią masę sudėkite avietes ir mišinuką Skaisčiai Odai, sumalkite. Gautą rožinę masę sudėkite į formelę kaip antrą sluoksnį.
- Keksiukų formeles įdėkite į šaldiklį sustingti bent 4 valandoms. Skanaus!