Šokolado ir avokado mini sūrio keksiukai

3 VAL
SOTUMAS

PORCIJOS: 6

Maistingas ir be galo gardus desertas!

Migdolų pienas
Ingredientai Ingredientai
Bazė:
50g migdolų
100g  avižų
2 šaukštai kokosų aliejaus
2 šaukštai klevų sirupo
Medjool datulės
Kremas:
2 avokadai
1 prinokęs bananas
70ml pieno
8 Medjool datulės
2 šaukštai klevų sirupo
3 šaukštai natūralios kakavos
Gaminimo instrukcija

1

Bazė: sudedame ingredientus į plaktuvą, pulsuodai sumalame ir supresuojame į keksiukų formą. Paliekame šaldytuve.

2

Kremas: ingredientus sudedame į plaktuvą, suplakame.

3

Kremą dedame ant bazės ir papuošiame avietėmis. Uždengiame keksiukus folija ir dedame į šaldiklį bent 3 valandoms.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Krepšelis
Krepšelis dar tuščias.