Traškių bulvių salotos su žalumynais | Daily Spoon

Traškių bulvių salotos su žalumynais

50 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Išbandžiau viral bulvių salotas. Patiko – dalinuosi savo versija. Šitos salotos yra superinis garnyras arba įdėjus į jas baltymų šaltinį kaip rūkytą lašišą – turim iš savęs pilną patiekalą. 🌼

Braškių tiramisu
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
10 Jaunų, mažų bulvyčių
Keli šaukštai Ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 Ilgavaisio agurko arba galima naudoti šviežiai raugtus agurkėlius
Pusės Raudono svogūno
Gausiai Krapų ir jei norisi galima papildomai petražolių, laiškinių svogūnų
Padažui:  
5 gausūs šaukštai Graikiško jogurto
Pusės Citrinos sulčių
1 Česnakas
Keli šaukštai Ypač tyro alyvuogių aliejaus
Jei norisi Druska, pipirai, čili dribsniai

 

Gaminimo instrukcija

1

Bulves verdame, kol nesunkiai įsmeigsime šakutę. Apie 30 min. Jos pilnai neturi išvirti. Kai jas išimame, ant kepimo popieriaus suspaudžiame plokščiai, pašlakstome aliejumi, druska ir dedam į orkaitę, kol matysite, kad gražiai paskrunda kraštai. Apie 25 min., 190 C.

2

Kitus ingredientus supjaustome, sumaišome su padažu ir įmašome iškeptas bulvytes. Skanaus!