Vištienos salotos su kukurūzais, jogurtiniu padažu | Daily Spoon

Vištienos salotos su keptais kukurūzais ir švelniai aštriu jogurtiniu padažu

40 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Maistingesnė ir įdomesnė vištienos salotų versija. Tik neišsigąskite pateiktų ingredientų įvairovės – visi kartu jie suteikia salotoms nuostabų skonį. Taip patiks, kad nes kils ginčas, kas likučius nešis pietums į darbą!

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai

 

3 šaukštai graikiško jogurto
3 šaukšteliai sirachos (arba kito aštraus padažo)
pusės laimo sulčių
3 šaukšteliai rūkytos paprikos
1 didesnė vištienos krūtinėlė
marinavimui sojos
1 kukurūzo burbuolė
pagal poreikį romane salotų
sauja vyšninių pomidoriukų
1 jalapenas
sauja tarkuoto parmezano
šiek tiek krapų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų

 

Gaminimo instrukcija

1

Pradėkite nuo padažo: 3 šaukštai graikiško jogurto, 3 šaukšeliai sirachos (arba kito aštraus padažo), pusės laimo sultys, šaukštelis rūkytos paprikos, druska, pipirai.

2

Toliau vištiena: vieną didesnę krutinėlę pamarinuokite su soja, druska, pipirais ir rūkyta paprika. Geriausiai būtų marinuoti parą, bet užteks ir pusvalandžio. Kepame apie 30-35 minutes.

3

Kukurūzai: burbuolę iš visų pusių pakepkite keptuvėje ant aukštos ugnies kelias minutes.

4

Visus ingredientus sumaišome su: romane salotomis, vyšniniais pomidoriukais, vienu supjaustytu jalapenu, sauja tarkuoto pamezano, sauja krapų, druska, pipirais. Skanaus!