Vištienos salotos su parmezano ir citrinų padažu | Daily Spoon

Vištienos salotos su parmezano ir citrinų padažu

15 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Gaiviai, paprastai ir maistingai. Vasaros salotos, kurios aprūpins organizmą reikiamomis medžiagomis ir puikiai pasotins.

Vištienos salotos su parmezano ir citrinų padažu | RECEPTAS
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
1 vištienos krūtinėlės
marinatui česnako, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus
pagal poreikį romane salotų
maža sauja tarkuoto parmezano
šaukštas alyvuogių aliejaus
2 šaukštus citrinos sulčių
šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės
pagal poreikį druskos, pipirų
Gaminimo instrukcija

1

Marinuojame vištieną su sutrintu česnaku, alyvuogių aliejumi, druska, pipirais bent valandai. Geriausiai per naktį. Tuomet kepame 30-35 minutes, 190 C.

2

Supjaustome romane salotas. Ant jų dedame mažą saują tarkuoto parmezano, šaukštą alyvuogių aliejaus, du šauktus citrinos sulčių, šaukštelį jos žievelės, druską, pipirus. Išmaišome masažuodami.

3

Supjaustome vištiena ir patiekiame su salotomis. Skanaus!