Žalumynų salotos su lašiša ir srirachos padažu | Daily Spoon

Žalumynų salotos su lašiša ir srirachos padažu

20 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Jei norite valgyti maistingiau, tačiau vis pritūksta gerų salotų receptų, šios yra skirtuos Jums.

Žalumynų salotos su lašiša ir sriracha padažu
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
100 gramų Ryžių
1 Lašišos filė
Sauja Špinatų ir borkolių
Pusė Poro
2 stiebai Saliero
Sauja Petražolių
Lašišos marinatui:
Pagal skonį Druskos, pipirai, garstyčios ir medus
Padažui:
1 šaukštelio Majonezo (arba graikiško jogurto)
1 šaukštelio Siracha padažo
Pusės citrinos Citrinos sulčių
Pagal skonį Prieskoniai
Gaminimo instrukcija

1

Išverdame 100 gramų ryžių ir iškepame lašišos filė (apie 20 minučių, 190 C). Ją prieskoniuoju su druska, pipirais, garstyčiomis, medumi.

2

Salotoms supjaustome: kelias saujas špinatų, pusę poro, saują išvortų (10min) brokolių, 2 saliero stiebus.

3

Įmaišome smulkiais gabaliukais suplėšytą keptą lašišą ir išvirusius ryžius.

4

Padažui dedame: šaukštelį majonezo (arba graikiško jogurto), šaukštelį sriracha padažo, pusės citrinos sulčių, prieskonių ir viską išmaišome.

5

Pagardiname petražolėmis ir skanaus!