present

Avokadų pesto

15 MIN
SOTUMAS

Porcijos: 2

Kaip tikras 90-ųjų vaikas su avokadais mityboje turiu ypač šiltus santykius. Avokadai yra nuostabus gerųjų riebalų šaltinis, o jie mums svarbūs odos, plaukų sveikatai bei energijos lygiui dienos metu. Na, o šis pesto yra pranašesnis nei klasikinis pesto savo maistingumu, kadangi avokadas visiškai pakeičia aliejų, o skonio atžvilgiu man jis pranašesnis ir gaivumu.    

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
1 avokadas
2 pilnos saujosšviežių baziliko lapelių
Pusėscitrinos sulčių
5 šaukštųvandens (jei norėsis ir daugiau)
3 šaukštųanakardžio riešutų
4 šaukštai tarkuoto parmezano (veganams – toks pat kiekis mielių dribsnių)

2 skiltelės

česnako 
Žiupsnelisdruskos ir pipirų
Gaminimo instrukcija

1

Šiek tiek keptuvėje pakepame anakardžio riešutus. 

2

Tuomet visus ingredientus dedame į virtuvinį kombainą ir gerai sutriname 

3

Paragaukite ar netrūksta druskos pagal jūsų skonį. Jei per rūgštu, ar per stipriai jaučiasi česnakas, įdėkite papildomai puselę avokado ir šiek tiek baziliko 🥑 

    Krepšelis
    Your cart is empty

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Gaukite naujienas!

    Visapusiškos mitybos patarimai ir kitos naujienos kas savaitę.