Bolivinės balandos ir halumi salotos | Daily Spoon

Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu🍋

20 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Tai itin paprastas receptas, kuris yra vienas iš favoritų mūsų namuose. Ypač gausus skaidulų ir baltymų, tad gali būti tiek maistingų pietų, tiek vakarienės variantas.

Migdolų pienas
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
stiklinė  bolivinės balandos
3 stiklinės daržovių sultinio
1 svogūno
daržovės paprika ir cukinija
pagal poreikį halumi sūrio
padažui pusės citrinos sulčių ir jos žievelės, petražolių, šaukštas alyvuogių aliejaus, druska ir pipirai
Gaminimo instrukcija

1

Į orkaitę dedame didesniais kubeliais supjaustytą papriką ir cukiniją, pakepame apie 20 minučių, 180 C.

2

Ant keptuvės pakepame svogūną, tuomet dedame bolivinę balandą ir užpilame karštu sultiniu. Kai kruopos išverda (apie 25 min), dedame iškeptas daržoves, išmaišome ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus uždedame kelias minutes apkeptą halumį surį ir padažą. Skanaus!