present

Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu🍋

20 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Tai itin paprastas receptas, kuris yra vienas iš favoritų mūsų namuose. Ypač gausus skaidulų ir baltymų, tad gali būti tiek maistingų pietų, tiek vakarienės variantas.

Migdolų pienas
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
stiklinė bolivinės balandos
3 stiklinėsdaržovių sultinio
1svogūno
daržovėspaprika ir cukinija
pagal poreikįhalumi sūrio
padažuipusės citrinos sulčių ir jos žievelės, petražolių, šaukštas alyvuogių aliejaus, druska ir pipirai
Gaminimo instrukcija

1

Į orkaitę dedame didesniais kubeliais supjaustytą papriką ir cukiniją, pakepame apie 20 minučių, 180 C.

2

Ant keptuvės pakepame svogūną, tuomet dedame bolivinę balandą ir užpilame karštu sultiniu. Kai kruopos išverda (apie 25 min), dedame iškeptas daržoves, išmaišome ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus uždedame kelias minutes apkeptą halumį surį ir padažą. Skanaus!

    Krepšelis
    Your cart is empty

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Gaukite naujienas!

    Visapusiškos mitybos patarimai ir kitos naujienos kas savaitę.