3 ingredientų desertas su juodu šokoladu ir gervuogėmis
5 MIN
SOTUMAS
PORCIJOS: –
Dar vienas populiarusis vasaros užkandis-desertas. Uogos, šokoladas ir riešutai – maistingas ir itin skanus trio.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
pagal poreikį | lazdyno riešutų |
pagal poreikį | gervuogių |
pagal poreikį | šokolado |
Gaminimo instrukcija
1
Pakepame lazdyno riešutus 190C 15min. Tuomet nuo lazdynų riešutų nulupame odelę ir paskirstome juos ant kepimo popieriumi padengtos apvalios lėkštės.
2
Tarp riešutų išdėliojame gervuoges, kad būtų kuo mažiau tarpų.
3
Ištirpiname juodą šokoladą (aš tai darau stiklinį indą uždėjus ant karšto vandens) ir viską apliejame tolygiai paskirstydami. Pabarstome jūros druska ir dedame į šaldiklį 1 val. Skanaus!.