Desertas su juodu šokoladu ir gervuogėmis | Daily Spoon

3 ingredientų desertas su juodu šokoladu ir gervuogėmis

5 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: –

Dar vienas populiarusis vasaros užkandis-desertas. Uogos, šokoladas ir riešutai – maistingas ir itin skanus trio.

3 ingredientų desertas su juodu šokoladu ir gervuogėmis | RECEPTAS
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
pagal poreikį lazdyno riešutų
pagal poreikį gervuogių
pagal poreikį šokolado
Gaminimo instrukcija

1

Pakepame lazdyno riešutus 190C 15min. Tuomet nuo lazdynų riešutų nulupame odelę ir paskirstome juos ant kepimo popieriumi padengtos apvalios lėkštės.

2

Tarp riešutų išdėliojame gervuoges, kad būtų kuo mažiau tarpų.

3

Ištirpiname juodą šokoladą (aš tai darau stiklinį indą uždėjus ant karšto vandens) ir viską apliejame tolygiai paskirstydami. Pabarstome jūros druska ir dedame į šaldiklį 1 val. Skanaus!.