Chicken salad with creamy greens dressing Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Lunch / dinner
Salads

Chicken salad with creamy greens dressing

30 min
dot
Fullness
dot
2 porcijos
Keptų daržovių, avinžirnių salotos su feta ir krapais

Cooking instructions

  1. Place the chicken in the oven to bake, marinated with salt, pepper, smoked paprika and oregano. Add the broccoli. Roast for 25-30 minutes.
  2. Boil the pearl barley.
  3. For the sauce, add all the sauce ingredients to a blender. Taste and see if you need anything extra. If the sauce is too runny, add more cashews, if it is too thick, add more water.
  4. Fry the corn in a frying pan. Then fry the pearl barley in the same pan.
  5. Chop the corn, put everything on a plate and pour over the sauce. Garnish with parsley and enjoy!

Sočios ir kartu lengvos salotos viename dubenėlyje – tai avinžirnių, keptų daržovių bei fetos maistingas derinys.

Ingredients

Į orkaitę:

  • Skardinė konservuotų avinžirnių
  • 2 saldžiosios paprikos
  • 1 cukinija
  • 1 raudonasis svogūnas
  • 5 česnako skiltelės
  • Apšlakstymui alyvuogių aliejaus
  • Šiek tiek druskos, pipirų, rūkytos saldžiosios paprikos miltelių, balzamiko acto

Padažui:

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai baltojo vyno acto arba citrinos sulčių
  • Šaukštas garstyčių
  • Šaukštas medaus
  • Šaukštelis raudonėlio
  • Pagal poreikį druskos, pipirų

Papildomai:

  • Blokelis fetos
  • Stiklinė bolivinės balandos
  • Sauja šviežių krapų
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community