Crispy potato salad with greens Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Lunch / dinner
Salads

Crispy potato salad with greens

30 min
dot
Fullness
dot
2 porcijos
Rudenio salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis

Cooking instructions

  1. Boil the potatoes until you can easily insert a fork. About 30 minutes. They must not be completely cooked. When you take them out, press them flat on baking paper, sprinkle them with oil and salt and put them in the oven until the edges are nicely browned. About 25 minutes, 190C.
  2. Chop the rest of the ingredients, mix them with the sauce and add them to the baked potatoes. Enjoy!

Dėl to, kad oras pasikeitė, nereiškia, kad turime atsisakyti salotų ir valgyti tik troškinius. Šios salotos gausios skaidulų, baltymų ir gerųjų riebalų.

Ingredients

  • 1 saldi bulvė
  • Pusė obuolio
  • 1 mažas agurkas
  • Pora lapų kale salotų
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • Pagal skonį: maltos paprikos, druskos ir pipirų
  • 1 šaukštelis Daily Spoon mielių dribsnių (jie suteikia sūrio skonį, plutelę)
  • Šlakelis citrinos sulčių
  • Sauja krapų
  • Pagal skonį fetos sūrio

Padažui:

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelis medaus
  • 1 šaukštelis garstyčių
  • Pusės citrinos citrinų sulčių
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community