Sweet potatoes stuffed with tuna and butter beans Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Hot meals
Lunch / dinner

Sweet potatoes stuffed with tuna and butter beans

5 min
dot
Fullness
dot
1 porcija
Mėlynių ir cukinijų kreminis kokteilis

Cooking instructions

  1. Cut the sweet potatoes deeply lengthwise. Bake generously sprinkled with oil and a little salt in a 180°C (with wind)/200°C (without wind) oven for 1 hour.
  2. Mix the filling ingredients. Crush the inside of the baked sweet potatoes slightly with a fork and fill with the filling. Enjoy!

Ypač maistingas ir sotus kokteilis tinkantis ir pusryčiams, ir desertui. Cukinijos kokteiliui suteikia labiau kreminę tekstūrą, o uogos puikiai subalansuoja jo skonį!

Ingredients

  • 1 stiklinė augalinio pieno
  • Sauja šaldytų pjaustytų cukinijų
  • 1 šaukštelis riešutų sviesto
  • 1 šaldyto banano
  • 1/3 Ceilono cinamono
  • Sauja šaldytų uogų
  • 1 šaukštelis lukštentų kanapių sėklų
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community