Tzatziki bowl with grilled vegetables Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Hot meals
Lunch / dinner

Tzatziki bowl with grilled vegetables

20 min
dot
Fullness
dot
2 porcijos
Bolivinės balandos ir halumi sūrio salotos

Cooking instructions

  1. First we put the potatoes in the oven, seasoned (olive oil, salt, pepper, smoked paprika) for 15 minutes at 190 C.
  2. Then broccoli, peppers and onions. The chickpeas go together and to make them crispy and cheesy I sprinkle them with Daily Spoon yeast flakes and olive oil. I pop them in the oven for another 15 minutes.
  3. For the sauce, grate the cucumber and mince the garlic. Mix with the other sauce ingredients. Serve and enjoy!

Tai itin paprastas receptas, kuris yra vienas iš favoritų mūsų namuose. Ypač gausus skaidulų ir baltymų, tad gali būti tiek maistingų pietų, tiek vakarienės variantas.

Ingredients

  • Stiklinė bolivinės balandos
  • 3 stiklinės daržovių sultinio
  • 1 svogūno
  • Daržovės: paprika ir cukinija
  • Pagal poreikį: halumi sūrio
  • Padažui: pusės citrinos sulčių ir jos žievelės, petražolių, šaukštas alyvuogių aliejaus, druska ir pipirai
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community