Kalafijorų ir žalumynų salotos su halumi sūriu | Daily Spoon

Kalafijorų ir žalumynų salotos su halumi sūriu

15 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Šiuo metu mano favoritės – traškios, gaivios, maistingos, sočios salotos. Be to, valgysite vaivorykštę.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
pusė kalafioro
pusė agurko
1 geltonoji paprika
pusė raudonojo svogūno
2 saujos gražgarsčių (rukola)
2 saujos petražolių
sauja kalamata alyvuogių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis citrinos žievelės
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis raudonėlio
pagal poreikį druskos, pipirų
pagal poreikį halumi sūrio
sauja pistacijų

Gaminimo instrukcija

1

SMULKIAI supjaustome visas daržoves. Ypač smulkiai kalafijorą.

2

Padažui ant viršaus dedame: 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, 1 šaukštelis citrinos žievelės, sutrintas 2 skilteles česnako, 1 šaukštelis raudonėlio, druska ir pipirai.

3

Griežinėliais supjaustytą halumį sūrį ant aukštos ugnies pakepame keptuvėje kol jis pasiekia auksinę spalvą iš abiejų pusių. Supjaustome jį ir dedame ant salotų su supjaustytų pistacijų sauja. Skanaus!