Maistingesnė pomidorų sriuba

35 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 4

Man ypač patinka galvoti kaip tam tikrus patiekalus galiu paversti šiek tiek maistingesnius, kad vienu ypu gaučiau daugiau visapusiškų medžiagų. Čia dalinuosi savo pomidorų sriubos deriniu. Pažadu, tai bus viena paprasčiausių ir skaniausių pasigamintų sriubų!

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai

 

6 pomidorai
2 morkos
3 paprikos
2 česnakai
1 raudonas svogūnas
pagal poreikį bazilikų, raudonėlio, rūkytos paprikos, balzamiko acto
400 g konservuotų pomidorų
500 ml daržovių sultinio
pusė stiklinės įprasto arba avižų pieno
sauja špinatų
skardinė konservuotų pupelių

 

Gaminimo instrukcija

1

200C temperatūroje 20min pakepame daržoves. Dedame jas į puodą ir pilame 400g konservuotų pomidorų ir 500ml sultinio.

2

Paverdame 10-15min ir viską labai gerai sutriname ir įpilame pusę stiklinės paprasto arba avižų pieno. Tai suteiks kremiškumo. Įmaišome špinatus.

3

Kol verda sriuba, paprieskoniuoju konservuotas pupeles druska, pipirais, rūkyta paprika ir dedu į orkaitę 15min, 190 C.

4

Įsipylė porciją sriubos į ją beriame pupeles. Galite papuošti sėklomis ar riešutais, pašlakstyti alyvuogių aliejumi. Skanaus!