present

Makadamijos riešutų ir baltojo šokolado sausainiai

15 MIN
SOTUMAS

12 sausainių

Be jokios abejonės mano mėgstamiausi sausainiai. Minkšti, saldūs, šiek tiek sūrūs ir, žinoma, kaip ir visi mūsų desertai, maistingi. Jokių pieno produktų, miltų ar rafinuoto cukraus, tik daugiau baltymų ir gerųjų riebalų.   

 

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
Pusės stiklinės migdolų miltų
Stiklinėsmigdolų
8 šaukštaimėgstamo riešutų sviesto
Pusės šaukšteliojūros druskos
1.5 šaukšteliokepimo miltelių
4 šaukštai migdolų pieno
1 šaukštas
klevų sirupo (arba medaus)  
Saujamakadamijos riešutų
Saujabaltojo šokolado gabaliukų
Gaminimo instrukcija

1

Migdolus, virtuvinio kombaino pagalba, sumalame iki smėlio tekstūros.  

2

Dubenyje sumaišome visus ingredientus išskyrus riešutus ir šokoladą. Tešla turi būti lipni.  

3

Tuomet švelniai sumaišome gabaliukais supjaustytus riešutus ir šokoladą. 

4

Iš vieno kupino šaukšto tešlos formuojame sausainius į rutuliukus ir suspaudžiame ant kepimo popieriaus. Kepame 180C, 12-14 min. Skanaus 💛

    Krepšelis
    Your cart is empty

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Gaukite naujienas!

    Visapusiškos mitybos patarimai ir kitos naujienos kas savaitę.