Makadamijos riešutų ir baltojo šokolado sausainiai




12 sausainių
Be jokios abejonės mano mėgstamiausi sausainiai. Minkšti, saldūs, šiek tiek sūrūs ir, žinoma, kaip ir visi mūsų desertai, maistingi. Jokių pieno produktų, miltų ar rafinuoto cukraus, tik daugiau baltymų ir gerųjų riebalų.



Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS

Pusės stiklinės | migdolų miltų |
Stiklinės | migdolų |
8 šaukštai | mėgstamo riešutų sviesto |
Pusės šaukštelio | jūros druskos |
1.5 šaukštelio | kepimo miltelių |
4 šaukštai | migdolų pieno |
1 šaukštas | klevų sirupo (arba medaus) |
Sauja | makadamijos riešutų |
Sauja | baltojo šokolado gabaliukų |

1
Migdolus, virtuvinio kombaino pagalba, sumalame iki smėlio tekstūros.
2
Dubenyje sumaišome visus ingredientus išskyrus riešutus ir šokoladą. Tešla turi būti lipni.
3
Tuomet švelniai sumaišome gabaliukais supjaustytus riešutus ir šokoladą.
4
Iš vieno kupino šaukšto tešlos formuojame sausainius į rutuliukus ir suspaudžiame ant kepimo popieriaus. Kepame 180C, 12-14 min. Skanaus 💛