Marinuoti ir/arba rauginti agurkėliai | Daily Spoon

Marinuoti ir/arba rauginti agurkėliai

15 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 6

Marinuoti – jei patinka labiau umamiško skonio aštresni agurkėliai, kurie marinuojami su actu.

Raugti – jei patinka šviežiai raugti gaivūs agurkėliai, kuriuos super skanu valgyti su medumi.

marinuoti-ir-arba-rauginti-agurkėliai
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
Rauginti agurkėliai:
2-3 (priklauso nuo stiklainio) Dideli agurkai
3 skiltelės Česnako
Sauja Krapų
½ šaukštelio Druskos
½ šaukštelio Medaus
¾ stiklinės (priklauso nuo stiklainio) Karšto vandens
Marinuoti agurkėliai:
2-3 (priklauso nuo stiklainio) Dideli agurkai
3 skiltelės Česnako
Sauja Krapų
¼ stiklinės Acto
¾ stiklinės (priklauso nuo stiklainio) Karšto vandens
Pagal skonį Čili dribsniai

 

Gaminimo instrukcija

1

Pirma, supjaustytus agurkus dedame į švarų stiklainį.

2

Kartu dedame krapus, sutraiškytą česnaką, po šaukštelį druskos ir medaus (raugtiems), acto (marinuotiems).

3

Užpilame karštu vandeniu ir paliekame per naktį šaldytuve (marinuotiems užtenka ir poros valandų).