Mėtiniai spirulinos ledai su šokolado gabaliukais | Daily Spoon

Mėtiniai spirulinos ledai

5 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 1 

Šis netyčiomis sukurtas receptas tapo mano vienu mėgstamiausių sveikos alternatyvos desertų 🙂 Nesitikėjau, kad pavyks taip puikiai atkartoti mėtinių ledų skonį su paprastais ir mūsų organizmui gerais ingredientais.

Kodėl sveikesnė alternatyva? Šiame recepte nėra pieno produktų, rafinuoto cukraus ar glitimo. Tiesiog vaisiai, gerieji riebalai na ir, žinoma, spirulina, kuri suteikia šiam desertui tokią sodrią žalią spalvą.

Priminsiu, kad spirulina skatina gerųjų bakterijų dauginimąsi mūsų žarnyne bei turi priešuždegiminių savybių, o tai naudinga, kai mūsų organizmas kovoja su oksidaciniu stresu. 

Migdolų pienas
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
šlakelis  augalinio pieno (naudoju migdolų)
sauja  špinatų
kupinas šaukštelis spirulinos 
1 šaldytas bananas
pusė šaldyto avokado
4-5  šviežios mėtos lapeliai
2 šaukšteliai klevų sirupo (ar kito norimo saldumo)
gabaliukas juodo šokolado
Gaminimo instrukcija

1

Dedame visus ingredientus į maisto procesorių ar maišytuvą, maišome su pertraukomis iki tolygios masės, turėtumėte užtrukti iki poros minučių. Tik nepermaišykite, kad ledai nepradėtų tirpti. Masę sudedame į dubenėlį ir apibarstome susmulkinto šokolado gabaliukais. Mėgaujamės 🙂