Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais | Daily Spoon

Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais

15 MIN
SOTUMAS

10 – 12 keksiukų

Daugžodžiauti neverta, tiesiog du klasikiniai, vienas kitą puikiai papildantys, skoniai. Jokių miltų ir mažai cukraus, tad po jų nesijausite apsunkę, tik galbūt norėsite pakartoti.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
2 dideli bananai
1 kiaušinis
½ stiklinės (120 ml) migdolų arba kokosų pieno 
1.5 stiklinės (150g) migdolų miltų (galima naudoti ir paprastus, tačiau migdolų miltai yra maistingesni)
3 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis  cinamono

Žiupsnelis

druskos 
2 šaukštai klevų sirupo
3 šaukštai ištirpinto kokosų aliejaus
3 šaukštai rudo cukraus
Pusė plytelės  juodo šokolado
Gaminimo instrukcija

1

Su šakute gerai sutriname bananus ir įmaišome kiaušinius, pieną. 

2

Palikdami šokoladą, įdedame visus likusius ingredientus ir lengvai išmaišome. 

3

Tuomet į mažesnius (apie 0.5cm) gabaliukus supjaustome šokoladą ir įmaišome į tešlą. 

4

Dedame keksiukų tešlą į formeles ir kepame 22-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Prieš išimdami padarome dantų krapšuko testą. Skanaus 💛