present

Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais

15 MIN
SOTUMAS

10 – 12 keksiukų

Daugžodžiauti neverta, tiesiog du klasikiniai, vienas kitą puikiai papildantys, skoniai. Jokių miltų ir mažai cukraus, tad po jų nesijausite apsunkę, tik galbūt norėsite pakartoti.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
2 dideli bananai
1kiaušinis
½ stiklinės (120 ml)migdolų arba kokosų pieno 
1.5 stiklinės (150g)migdolų miltų (galima naudoti ir paprastus, tačiau migdolų miltai yra maistingesni)
3 šaukšteliaikepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono

Žiupsnelis

druskos 
2 šaukštaiklevų sirupo
3 šaukštaiištirpinto kokosų aliejaus
3 šaukštairudo cukraus
Pusė plytelės juodo šokolado
Gaminimo instrukcija

1

Su šakute gerai sutriname bananus ir įmaišome kiaušinius, pieną. 

2

Palikdami šokoladą, įdedame visus likusius ingredientus ir lengvai išmaišome. 

3

Tuomet į mažesnius (apie 0.5cm) gabaliukus supjaustome šokoladą ir įmaišome į tešlą. 

4

Dedame keksiukų tešlą į formeles ir kepame 22-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Prieš išimdami padarome dantų krapšuko testą. Skanaus 💛

    Krepšelis
    Your cart is empty

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Užsiregistruok Daily Spoon naujienlaiškiui!

    Gauk kokteilių gidą su receptais maistingesnei dienai ir -10% nuolaidą pirmam apsipirkimui.

    Gaukite naujienas!

    Visapusiškos mitybos patarimai ir kitos naujienos kas savaitę.