Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais
15 MIN
SOTUMAS
10 – 12 keksiukų
Daugžodžiauti neverta, tiesiog du klasikiniai, vienas kitą puikiai papildantys, skoniai. Jokių miltų ir mažai cukraus, tad po jų nesijausite apsunkę, tik galbūt norėsite pakartoti.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
2 | dideli bananai |
1 | kiaušinis |
½ stiklinės (120 ml) | migdolų arba kokosų pieno |
1.5 stiklinės (150g) | migdolų miltų (galima naudoti ir paprastus, tačiau migdolų miltai yra maistingesni) |
3 šaukšteliai | kepimo miltelių |
1 šaukštelis | cinamono |
Žiupsnelis
|
druskos |
2 šaukštai | klevų sirupo |
3 šaukštai | ištirpinto kokosų aliejaus |
3 šaukštai | rudo cukraus |
Pusė plytelės | juodo šokolado |
Gaminimo instrukcija
1
Su šakute gerai sutriname bananus ir įmaišome kiaušinius, pieną.
2
Palikdami šokoladą, įdedame visus likusius ingredientus ir lengvai išmaišome.
3
Tuomet į mažesnius (apie 0.5cm) gabaliukus supjaustome šokoladą ir įmaišome į tešlą.
4
Dedame keksiukų tešlą į formeles ir kepame 22-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Prieš išimdami padarome dantų krapšuko testą. Skanaus 💛