Liofilizuotų aviečių milteliai

Avietės

Ryškiaspalvės avietės – ne tik ypatingai skanios. Liofilizuotų aviečių milteliai leis uogomis mėgautis visus metus, o kartu suteiks ir visas jų naudingas maistines medžiagas: vitaminus E, B6, C, geležį, folio rūgštį, mineralus.

(1 pirkėjo atsiliepimas)

12,90 

100 g pakuotė

Turime

Apie produktą

Uogos pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, padeda apsaugoti organizmą nuo patogenų ir oksidacinio streso. Taip pat avietės yra gausios skaidulų.

Vos vienu šaukšteliu galite pasidaryti ne tik žaismingai rausvą naminį limonadą, bet ir itin maistingą gėrimą. Avietės yra šaldytos žemoje temperatūroje, todėl yra išsaugojusios savo maistinę vertę. 10 gramų aviečių miltelių prilygsta 100 gramų šviežių aviečių.

Kilmės šalis: Lietuva

Sudėtis ir maistingumas

Sudėtis: 100% liofilizuoti aviečių milteliai. 10 gramų miltelių prilygsta 100 gramų uogų.

(Supakuota patalpoje, kurioje galimi riešutų ir salierų pėdsakai).
Maistingumo lentelė

Kaip naudoti?
Aviečių miltelius galima naudoti su vaisių kokteiliais, košėmis, jogurtais, pagardinti desertus ar tiesiog susimaišius su vandeniu. Naudojimo temperatūra neturėtų viršyti 60 °C.

Rekomenduojama vartoti 2 arbatinius šaukštelius (6-8 g) per dieną.

Nepamiršk supermaisto plakiklio
Paprasčiausias būdas mėgautis supermaistu. Susiplak su pienu ar vandeniu!
(9 pirkėjų atsiliepimai)

14,80  11,84 -20%

Turime

Bendruomenės mėgstamiausias aksesuaras
Supermaisto kokteiliais mėgaukis tausojant gamtos resursus. Pagaminti iš ekologiško stiklo, skirti tarnauti daugelį metų.
Supermaisto rinkinys virškinimui, odai, energijai

7,90 

Turime

Apie mus kalba

+40000
laimingų
klientų

Atsiliepimai

1 review for Avietės

  1. Violeta

    Skonis puikus, padeda išgerti daugiau skysčiu per diena. Pirkau dėl folio rūgšties sudėtyje, bet turi daug kitu geru savybių. Ačiū, kad kuriate!

Add a review

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

(1 pirkėjo atsiliepimas)

Kaip naudoti?

Liofilizuoti aviečių milteliai
Aviečių miltelius galima naudoti su vaisių kokteiliais, košėmis, jogurtais, pagardinti desertus ar tiesiog susimaišius su vandeniu. Naudojimo temperatūra neturėtų viršyti 60 °C.

Turime