Cukinijų/brokolių blyneliai su žalumynais ir feta | Daily Spoon
Eiti prie turinio
JIE GRĮŽO: BRAŠKIŲ SKONIO BALTYMAI IŠ TIKRŲ BRAŠKIŲ
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Cukinijų/brokolių blyneliai su žalumynais ir feta

30 min
dot
Sotumas
dot
2 -3 porcijos
Blyneliai su žalumynais

Gaminimo instrukcija:

  1. Sutarkuojame cukiniją, nusunkiame vandenį.
  2. Dedam visus kitus ingredientus ir po truputį miltų, kad iš tešlos būtų lengva formuoti blynelius.
  3. Kepam ant vidutinės ugnies apie 5min kiekvieną pusę arba kol pasieks auksinę rudą spalvą.
  4. Patiekiam su tzatziki – skanaus!

Šis derinys yra ypač gaivus, turintis daug skonio ir žinoma, svarbiausia maistingas. Tad tikrai siūlau pabandyti 🥒

Ingredientai

2-3 blynelių porcijoms:

  • 1 cukinija
  • Pusė brokolio (pavirkite jį 8 min)
  • Po saują petražolių ir krapų
  • 150g fetos
  • 2 kiaušiniai
  • Šaukštelis citrinos žievelės
  • Šaukštelis rūkytos paprikos
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 3/4 stiklinės avinžirnių (arba kvietinių) miltų

Tzatziki:

  • 300g graikiško jogurto
  • Pusės sutarkuoto agurko (nusunkite vandenį sutarkavus)
  • Skiltelė česnako
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų pagal skonį.

 

Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės