Marinuoti ir/arba rauginti agurkėliai | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Salotos
Užkandžiai

Marinuoti ir/arba rauginti agurkėliai

15 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Brokolių blyneliai su žalumynais ir kukurūzais

Raugti – jei patinka šviežiai raugti gaivūs agurkėliai, kuriuos super skanu valgyti su medumi.

Gaminimo instrukcija

  1. Pirma, supjaustytus agurkus dedame į švarų stiklainį.
  2. Kartu dedame krapus, sutraiškytą česnaką, po šaukštelį druskos ir medaus (raugtiems), acto (marinuotiems).
  3. Užpilame karštu vandeniu ir paliekame per naktį šaldytuve (marinuotiems užtenka ir poros valandų).

Maistinga ir itin skani pietų ar vakarienės versija.

Ingredientai

  • Pusė brokolio
  • Pusė paprikos
  • Sauja krapų
  • Keli svogūnų laiškai
  • Pusė raudonojo svogūno
  • Pusė skardinės kukurūzų
  • Šiek tiek raudonosios paprikos, kario
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštelis citrinos žievelės
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Stiklinė avinžirnių miltų

Padažui:

  • Keli šaukštai graikiško jogurto
  • Šiek tiek petražolių
  • Žiupsnelis jūros druskos
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės