Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais | Daily Spoon
Eiti prie turinio
NORINT, KAD DOVANOS SPĖTŲ ATSIDURTI PO EGLUTE LAIKU, UŽSAKYMAIS PASIRŪPINKITE IKI GRUODŽIO 18 d.
Desertai
Užkandžiai

Minkšti bananų keksiukai su šokolado gabaliukais

15 min
dot
Sotumas
dot
10 - 12 porcijų
Bananų keksiukai be glitimo

Gaminimo instrukcija

  1. Su šakute gerai sutriname bananus ir įmaišome kiaušinius, pieną.
  2. Palikdami šokoladą, įdedame visus likusius ingredientus ir lengvai išmaišome.
  3. Tuomet į mažesnius (apie 0.5cm) gabaliukus supjaustome šokoladą ir įmaišome į tešlą.
  4. Dedame keksiukų tešlą į formeles ir kepame 22-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Prieš išimdami padarome dantų krapšuko testą. Skanaus 💛

Daugžodžiauti neverta, tiesiog du klasikiniai, vienas kitą puikiai papildantys, skoniai. Jokių miltų ir mažai cukraus, tad po jų nesijausite apsunkę, tik galbūt norėsite pakartoti.

Ingredientai

  • 2 dideli bananai
  • 1 kiaušinis
  • ½ stiklinės (120 ml)  migdolų arba kokosų pieno
  • 1.5 stiklinės (150g) migdolų miltų (galima naudoti ir paprastus, tačiau migdolų miltai yra maistingesni)
  • 3 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 šaukštelis cinamono
  • Žiupsnelis druskos
  • 2 šaukštai klevų sirupo
  • 3 šaukštai ištirpinto kokosų aliejaus
  • 3 šaukštai rudo cukraus
  • Pusė plytelės  juodo šokolado
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės