Miso sriuba su daržovėmis ir lašiša | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Miso sriuba su daržovėmis ir lašiša

40 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Vištienos salotos su keptais kukurūzais ir švelniai aštriu jogurtiniu padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Imbierą ir česnaką kelias minutes pakepiname ant alyvuogių aliejaus. Tuomet dedame smulkiais šiaudeliais supjaustytą porą ir morką. Vėliau šiaudeliais supjaustytą cukiniją. Pakepame 5 minutes, dedame miso pastą ir užpilame apie 0.7 litro karšto vandens. Paliekame 10 minučių.
  2. Pilame soją ir sezamų aliejų. Į dubenėlį dedame išvirtus ryžių makaronus ir užpilame sriuba, ant viršaus dedame iškeptą lašišą (apie 20 min, 180C). Papuošiame laiškiniais svogūnais ir sezamų sėklomis. Skanaus!

Maistingesnė ir įdomesnė vištienos salotų versija. Tik neišsigąskite pateiktų ingredientų įvairovės – visi kartu jie suteikia salotoms nuostabų skonį. Taip patiks, kad nes kils ginčas, kas likučius nešis pietums į darbą!

Ingredientai

  • 3 šaukštai graikiško jogurto
  • 3 šaukšteliai sirachos (arba kito aštraus padažo)
  • Pusės laimo sulčių
  • 3 šaukšteliai rūkytos paprikos
  • 1 didesnė vištienos krūtinėlė
  • Sojos Marinavimui
  • 1 kukurūzo burbuolė
  • Pagal poreikį: romane salotų
  • Sauja vyšninių pomidoriukų
  • 1 jalapenas
  • Sauja tarkuoto parmezano
  • Šiek tiek krapų
  • Pagal poreikį: druskos, pipirų

Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės