Švelniai aštri pupelių ir krapų sriuba | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Švelniai aštri pupelių ir krapų sriuba

5 min
dot
Sotumas
dot
1 serving
Tarkuoti vaisių ledai 🍑

Gaminimo instrukcija

  1. Ant alyvuogių aliejaus kelias minutes pakepiname supjaustytą svogūną ir kelias skilteles česnako. Tuomet dedame dvi supjaustytas paprikas. Šioje vietoje, jei norite tirštesnės sriubos, galite kartu pakepinti ir jaunas bulvytes.
  2. Dedame prieskonius: druska, pipirai, keli šaukšteliai kario. Dedame supjaustyto (be sėklų) pusę raudino čili pipiro (visą, jei norite aštresnio skonio). Pakepiname kelias minutes.
  3. Vandenį pilu iš akies, bet sakykim apie 800 ml. Tuomet dedame du kubelius daržovių sultinio ir paliekame 10min.
  4. Tuo tarpu supjaustome smulkiai kale kopūstą ir kartu su baltomis pupelėmis dedame į sriubą. Paliekame dar 10min.
  5. Pabaigai dedame DAUG supjaustytų krapų ir vienos citrinos sultis. Skanaus!

I chose peaches and nectarines for this recipe because they complement the creaminess of the yoghurt, but then I tried it with watermelon on its own - it was also refreshingly tasty.

Ingredientai

  • 2 tbsp Greek yoghurt
  • 1 peach or nectarine
  • 1 tsp fresh honey or maple syrup (for extra sweetness)
  • A dash of Daily Spoon Ceylon cinnamon
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės