Šventinis trupininis pyragas su kriaušėmis ir spanguolėmis | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Desertai

Šventinis trupininis su kriaušėmis ir spanguolėmis

juodasis beržo grybas

Gaminimo instrukcija:

  1. Į kepimo indą dedame stambiai supjaustytas, nuluptas kriaušes, spanguoles, cinamoną, 4 šaukštus cukraus, citrinos sultis ir žievelę, krakmolą. Viską sumaišome. 
  2. Atskirame inde gaminame trupininį viršų: sutarkuojame šaltą sviestą, dedame miltus, 4 šaukštus cukraus ir druskos. Trupinius užbarstome ant kriaušių ir spanguolių. 
  3. Šauname kepti 190 laipsnių 50 minučių. Kol kepa – darome kremą iki purumo suplakant šaltą grietinėlę su cukrumi, švelniai įmaišant maskarponę ir vanilę. 
  4. Iškepus leidžiame pyragui atvėsti 15min ir serviruojame 🤍
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės