Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu | Daily Spoon

Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu

20 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 1-2

Paprastas būdas panaudoti šaldytuve esančias daržoves ir valgyti vaivorykštę. Ryžių lapų tikrai rasite didesnėse parduotuvėse, o gaminti su jais yra gerokai paprasčiau nei atrodo.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
keletas ryžių lapų
pagal poreikį ryžių makaronų
pagal poreikį morka
pagal poreikį agurkai
pagal poreikį ridikas
keletas baziliko ir mėtos lapelių
pagal poreikį krevetės
Padažas:
3 šaukštai  riešutų sviesto
3 šaukštai sojos padažo
šiek tiek vandens
2 šaukštai sezamų aliejaus
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai klevų sirupo / medaus

 

Gaminimo instrukcija

1

Išvirkite ryžių makaronus. 

2

Pakepkite krevetes (aš kepiau aštriai).

3

Šiaudeliais supjaustykite morkas, agurkus, ridiką. 

4

Pagal ant pakelio pateiktas instrukcijas pamirkykite ryžių lapus vandenyje ir tuomet į juos sudėkite ryžių makaronus, pjaustytas daržoves, mėtos ir baziliko lapelius, aštriai pakeptas krevetes. Suvyniokite suktinukus.

5

Padažo gamyba itin paprasta: sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus viename dubenėlyje. Skanaus!