Ryžių lapų suktinukai su riešutų sviesto padažu
20 MIN
SOTUMAS
PORCIJOS: 1-2
Paprastas būdas panaudoti šaldytuve esančias daržoves ir valgyti vaivorykštę. Ryžių lapų tikrai rasite didesnėse parduotuvėse, o gaminti su jais yra gerokai paprasčiau nei atrodo.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
keletas | ryžių lapų |
pagal poreikį | ryžių makaronų |
pagal poreikį | morka |
pagal poreikį | agurkai |
pagal poreikį | ridikas |
keletas | baziliko ir mėtos lapelių |
pagal poreikį | krevetės |
Padažas: | |
3 šaukštai | riešutų sviesto |
3 šaukštai | sojos padažo |
šiek tiek | vandens |
2 šaukštai | sezamų aliejaus |
2 šaukštai | ryžių acto |
2 šaukštai | klevų sirupo / medaus |
Gaminimo instrukcija
1
Išvirkite ryžių makaronus.
2
Pakepkite krevetes (aš kepiau aštriai).
3
Šiaudeliais supjaustykite morkas, agurkus, ridiką.
4
Pagal ant pakelio pateiktas instrukcijas pamirkykite ryžių lapus vandenyje ir tuomet į juos sudėkite ryžių makaronus, pjaustytas daržoves, mėtos ir baziliko lapelius, aštriai pakeptas krevetes. Suvyniokite suktinukus.
5
Padažo gamyba itin paprasta: sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus viename dubenėlyje. Skanaus!