Tunu ir pupelėmis įdarytos saldžios bulvės | Daily Spoon

Tunu ir sviestinėmis pupelėmis įdarytos saldžios bulvės

1 VAL
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Žiemą gaminame kelis kartus per savaitę. Labai paprasta. Labai maistinga ir sotu. O jau skonis…

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
3 batatai
šlakelis alyvuogių aliejaus (kepimui)
keli žiupsniai druskos ir pipirų
Įdarui:
1 skardinė sviestinių pupelių
1 vid. skardinė tuno
šiek tiek svogūno
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
3 šaukštai baltojo vyno acto
1 šaukštas kaparėlių
keli žiupsniai druskos ir pipirų
šaukštelio juodųjų pipirų
šaukštelio raudonėlių
Gaminimo instrukcija

1

Batatus giliai įpjaukite išilgai. Kepkite dosniai apšlakstytus aliejumi bei trupučiu druskos 180°C (su vėju)/ 200°C (be vėjo) orkaitėje 1h.

2

Įdaro ingredientus sumaišykite. Iškepusių batatų vidų šiek tiek sutraiškykite šakute ir prikimškite įdaro.⁠ Skanaus!