Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta
25 MIN
SOTUMAS
PORCIJOS: 2
Ypač maistingos, lengvai paruošiamos salotos, tinka kitos dienos pietų dėžutei – važiuojam!
Ingredientai
skardinė | avinžirnių |
šlakelis | alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | druskos ir pipirų, rūkytos paprikos prieskonių |
sauja | pomidoriukų |
sauja | saulėje džiovintų pomidorų |
šiek tiek | baziliko |
pagal poreikį | feta |
Padažui: | |
šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šaukštas | balzamiko acto |
šaukštelis | klevų sirupo |
žiupsnelis | druskos ir pipirų |
Gaminimo instrukcija
1
Avinžirnius pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, rūkytos paprikos prieskoniais ir šauname į orkaitę 20min, 200C.
Tuo tarpu supjaustome pomidoriukus, saulėje džiovintus pomidorus, baziliką, fetą.
2
Sumaišome ingredientus, reikalingus padažui.
3
Avinžirniams iškepus, išmaišome juos su paruoštu padažu.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS