Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta | Daily Spoon

Sicilietiškos avinžirnių salotos su feta

25 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Ypač maistingos, lengvai paruošiamos salotos, tinka kitos dienos pietų dėžutei – važiuojam!

Migdolų pienas
Ingredientai Ingredientai
skardinė avinžirnių
šlakelis alyvuogių aliejaus
žiupsnelis  druskos ir pipirų, rūkytos paprikos prieskonių
sauja pomidoriukų
sauja saulėje džiovintų pomidorų
šiek tiek baziliko
pagal poreikį feta
Padažui:
šaukštas alyvuogių aliejaus
šaukštas balzamiko acto
šaukštelis klevų sirupo
žiupsnelis druskos ir pipirų
Gaminimo instrukcija

1

Avinžirnius pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, rūkytos paprikos prieskoniais ir šauname į orkaitę 20min, 200C.
Tuo tarpu supjaustome pomidoriukus, saulėje džiovintus pomidorus, baziliką, fetą.

2

Sumaišome ingredientus, reikalingus padažui.

3

Avinžirniams iškepus, išmaišome juos su paruoštu padažu.

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS