Tuno tartaras su mangų salsa
30 MIN
SOTUMAS
PORCIJOS: 2
Realiai, tai tartaro ir ceviches derinys, kadangi tunas šiek “pakepa” laimo sultyse. Tai vienas mano mėgstamiausių vasaros receptų dėl skonio gausumos: saldumo, aštrumo, gaivumo ir rūgštelės. Ahh, būtinai pabandykit.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
pusė | agurko |
pusė | avokado |
pusė | mango |
1 | žalia čili paprika (be sėklų) |
sauja | petražolių |
1 | laimo sulčių |
1 | šviežaus tuno kepsnio |
pagal skonį | čili dribsnių, druskos, pipirų |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | kukurūzų tortilijos traškučių (jei norisi) |
Gaminimo instrukcija
1
Visus ingredientus svarbu supjaustyti SMULKIAI, kad skoniai tarpusavyje susimaišytų ir į vieną kasnį pakliūtų visi ingredientai. Supjaustytus ingredientus sumaišome su laimo sultimis, alyvuogių aliejumi, visais prieskoniais ir paliekame šaldyutuve 15 minučių.
2
Jei norisi papildomo traškumo, tartarą skanų “kabinti” su kukurūzų traškučiais. Skanaus!