Tuno tartaras su mangų salsa | Daily Spoon

Tuno tartaras su mangų salsa

30 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Realiai, tai tartaro ir ceviches derinys, kadangi tunas šiek “pakepa” laimo sultyse. Tai vienas mano mėgstamiausių vasaros receptų dėl skonio gausumos: saldumo, aštrumo, gaivumo ir rūgštelės. Ahh, būtinai pabandykit.

tuno tartaras
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
pusė agurko
pusė avokado
pusė mango
1 žalia čili paprika (be sėklų)
sauja petražolių
1 laimo sulčių
1 šviežaus tuno kepsnio
pagal skonį čili dribsnių, druskos, pipirų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek kukurūzų tortilijos traškučių (jei norisi)

 

Gaminimo instrukcija

1

Visus ingredientus svarbu supjaustyti SMULKIAI, kad skoniai tarpusavyje susimaišytų ir į vieną kasnį pakliūtų visi ingredientai. Supjaustytus ingredientus sumaišome su laimo sultimis, alyvuogių aliejumi, visais prieskoniais ir paliekame šaldyutuve 15 minučių.

2

Jei norisi papildomo traškumo, tartarą skanų “kabinti” su kukurūzų traškučiais. Skanaus!