Vištienos salotos su kreminiu žalumynų padažu | Daily Spoon

Vištienos salotos su kreminiu žalumynų padažu

30 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Visų gerų salotų pagrindinas yra padažas ir išmokus kelias jų variacijas, pažadu, salotas valgysite kur kas dažniau.

Salotos su avinžirniais ir saldžiomis bulvėmis
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
2 Vištienos filė
1 Kukuruzų burbuolė
2 saujos Špinatų
2 saujos Brokolių
1/2 puodelio Neišvirtų perlinių kruopų
Padažui:  
Sauja Petražolių
Ryšulėlis Krapų
Pusės Laimo sulčių
1 Česnako skiltelė
4 šaukštų Alyvuogių aliejaus
Šaukštelis Medaus
2 – 4 šaukštai Vandens (priklausomai nuo gaunamo tirštumo)
Saujos Anakardžių
Gaminimo instrukcija

1

Į orkaitę dedame kepti vištieną, pamarinuotą su druska, pipirais, rūkyta paprika ir raudonėliu. Kartu dedame ir brokolius. Kepame 25-30 min.

2

Išverdame perlines kruopas.

3

Padažui į blenderį dedame visus padažo ingredientus. Paragaujame ir žiūrime ar nereikia ko papildomai. Jei padažas per skystas – įdedame daugiau anakardžių, jei per tirštas – daugiau vandens.

4

Ant keptuvės pakepame kukurūzą. Po to ant tos pačios keptuvės pakepame perlines kruopas.

5

Kukurūzą supjaustome, viską sudedame į lėkštę ir užpilame padažo. Pagardiname petražolėmis ir skanaus!