Kepti ryžiai su daržovėmis, vištiena ir jogurtiniu krapų padažu - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI GĖRIMAI JAU PREKYBOJE
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Kepti ryžiai su daržovėmis, vištiena ir jogurtiniu krapų padažu

1 val
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Kepti ryžiai su daržovėmis, vištiena ir jogurtiniu krapų padažu

Gaminimo instrukcija

  1. Dvi vištienos krutinėles marinuojame su druska, pipirais, rūkytos paprikos prieskoniais bent valandą ir tada dedame į orkaitę 25 min, 190 C.
  2. Į keptuvę keliauja: alyvuogių aliejus, pusė raudono svogūno, 2 šviežios paprikos, cukinija, šaukštas pomidorų pastos ir po šaukštelį rūkytos paprikos, čili dribsnių. Pakepame 10 minučių ir dedame 2 keptas marinuotas paprikas ir išvirtus basmati ryžius (kiekis: pusė stiklinės neišvirtų ryžių). Pakepame dar kelias minutes, dedame iškeptą vištieną ir pakepame dar 10 minučių orkaitėje.
  3. Padažui sumaišome: 4 šaukštus graikiško jogurto, 3 skilteles smulkinto česnako, sauja šviežių krapų, pusės laimo sulčių, druskos, pipirų.
  4. Patiekiame norimo dydžio porcijomis. Skanaus!

Sotus, skanus ir maistingas pietų pasirinkimas, kuris nepaliks abejingų.

Ingredientai

Vištienai:

  • 2 krūtinėlės
  • Pagal poreikį druskos, pipirų, rūkytos saldžiosios paprikos miltelių

Į keptuvę:

  • Šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • Pusės raudonojo svogūno
  • 2 šviežios paprikos
  • 1 cukinija
  • Šaukštas pomidorų pastos
  • Šaukštelis čili dribsnių
  • Šaukštelis rūkytos saldžiosios paprikos miltelių
  • 2 marinuotos paprikos
  • Pusė stiklinės basmati ryžių

Padažui:

  • 4 šaukštai graikiško jogurto
  • 3 skiltelės česnako
  • Sauja šviežių krapų
  • 1/2 laimo sulčių
  • Šiek tiek druskos, pipirų
Mityba

Daugiau receptų