Žaliosios sultys žarnynui ir skaisčiai odai | Daily Spoon

Žaliosios sultys

10 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2 vnt.

Kartais norisi ko gaivesnio, nei kokteilio, galbūt trūksta daržovių mūsų dienos valgiuose arba tiesiog norisi palepinti odą ir žarnyną iš vidaus. Tuomet man šios sultys yra #1 sprendimas. Salierai, špinatai ir imbieras yra mano vieni dažniausiai sultyse ar kokteiliuose naudojami produktai dėl didelio kiekio vitamino C, antioksidantų ir savo priešuždegiminių savybių. Nors šios sultys nėra magiškas eliksyras, manau, kad tai arčiausia to, ką esu radusi. Gerdama jas visuomet jaučiu aktyvesnę virškinimo veiklą, o darydama jas reguliariai, ir skaistesnę odą. 

Migdolų pienas
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
1 stiklinė (250ml) vandens
saliero stiebas
1 obuolys
Sauja špinatų (arba 1 šaukštelis liofilizuotų špinatų)
Pusė didesnio agurko
Pusės citrinos sulčių
1 šaukštelis smulkinto imbiero
Gaminimo instrukcija

1

Viską sudedame į plaktuvą ir gerai plakame kelias minutes.

2

Tuomet naudodami turimą marlę (patogiausias būdas man yra naudoti cepelinmaišį) ir stipriai spausdami išspaudžiame sultis.

3

Nors toks būdas nereikalauja sulčiaspaudės, tokiu būdu prarandame šiek tiek daugiau skaidulų iš vaisių ir daržovių. Mano patarimas čia nors šiek tiek likusių tirščių įsimaišyti atgal į sultis, tačiau tai priklauso nuo kiekvieno skonio. Tačiau, jei dar nesate pasiruošę investuoti į sulčiaspaudę, tai nereiškia, kad negalite džiaugtis sultimis 🙂

Papildomai: Mūsų mišinukas žarnynui puikiai tinka kartu su šiomis sultimis ir praturtina jas papildomomis skaidulomis  ir prebiotikais.

Išbandei šį ar panašų receptą? Palik atsiliepimą!

0 Komentarų

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *