Azijietiški daržovių blyneliai | Daily Spoon

Azijietiški daržovių blyneliai

1 VAL
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Visiems Azijos virtuvės skonių fanams – būtina pabandyti. Valgysite itin skanią vaivorykštę.

Azijietiški daržovių blynai | RECEPTAS
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
pusė poro
pusė paprikos
didelė sauja raudonojo kopūsto
sauja laiškinių svogūnų
2 morkos
Tešlai:  
stiklinė miltų
stiklinė vandens
pagal skonį druska, čili dribsniai, rūkyta paprika
Padažui:  
2 šaukštai sojos
2 šaukštai vandens
šaukštas sezamų aliejaus
šaukštas ryžių acto
šaukštelis medaus

 

Gaminimo instrukcija

1

Smulkiai spjaustome daržoves: pusė poro, pusė paprikos, didelė sauja raudonojo kopūsto, sauja laiškinių svogūnų ir 2 tarkuotos morkos. Pjaustykite smulkiai ir juostelėmis.

2

Maišome tešlą: 1 stiklinė miltų, 1 stiklinė vandens, druska, čili dribsniai ir rūkyta paprika pagal skonį. Gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.

3

Sumaišome daržoves su paruošta tešla. Dedame po šaukštą masės į gerai įkaitintą keptuvę ir pakepame kiekvieną pusę po 2-3 min ant aukštesnės ugnies.

4

Padažui sumaišome: po 2 šaukštus sojos ir vandens, po 1 šaukštą sezamų aliejaus ir ryžių acto, šaukštelio medaus.

5

Jei norite papildomų baltymų – į blynų tešlą įdėkite supjaustytas, nevirtas krevetes. Skanaus!