Bananų ir karamelės baltyminiai blynai | Daily Spoon

Bananų ir karamelės baltyminiai blynai

20 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Dar pagardinti riešutų sviestu geriesiems riebalams ir ceilono cinamonu ypatingam prieskoniui.

Avižų pudingas - avižos per naktį su varške ir riešutų sviestu | RECEPTAS
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
50 g avižų
125 g natūralaus graikiško jogurto
80 ml migdolų pienų
2 bananai
1 kiaušinis
Keli šaukšteliai kepimo miltelių
Žiupsnis Daily Spoon ceilono cinamono
Pagal skonį druskos
Dosnus šaukštelis medaus
30 g Daily Spoon karamelinių baltymų
Gaminimo instrukcija

1

Į plaktuvą keliauja avižos, graikiškas jogurtas, migdolų pienas, bananas, kiaušinis, keli šaukšteliai kepimo miltelių, ceilono cinamonas, druska, medus ir, žinoma, karamelinių baltymai.

2

Išgavus vientisą masę, keptuvėje formuojame blynelius, o į kiekvieno vidurį dedame dar po skiltelę banano.

3

Iškepusius blynelius pagardiname mėgstamu padažu, uogomis ar bananais ir riešutų sviestu. Skanaus!