Bananų ir karamelės baltyminiai blynai
20 MIN
SOTUMAS
PORCIJOS: 2
Dar pagardinti riešutų sviestu geriesiems riebalams ir ceilono cinamonu ypatingam prieskoniui.
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
Ingredientai
50 g | avižų |
125 g | natūralaus graikiško jogurto |
80 ml | migdolų pienų |
2 | bananai |
1 | kiaušinis |
Keli šaukšteliai | kepimo miltelių |
Žiupsnis | Daily Spoon ceilono cinamono |
Pagal skonį | druskos |
Dosnus šaukštelis | medaus |
30 g | Daily Spoon karamelinių baltymų |
Gaminimo instrukcija
1
Į plaktuvą keliauja avižos, graikiškas jogurtas, migdolų pienas, bananas, kiaušinis, keli šaukšteliai kepimo miltelių, ceilono cinamonas, druska, medus ir, žinoma, karamelinių baltymai.
2
Išgavus vientisą masę, keptuvėje formuojame blynelius, o į kiekvieno vidurį dedame dar po skiltelę banano.
3
Iškepusius blynelius pagardiname mėgstamu padažu, uogomis ar bananais ir riešutų sviestu. Skanaus!