Bananų ir karamelės baltyminiai blynai
PORCIJOS: 2
Dar pagardinti riešutų sviestu geriesiems riebalams ir ceilono cinamonu ypatingam prieskoniui.
![blyneliai Avižų pudingas - avižos per naktį su varške ir riešutų sviestu | RECEPTAS](https://dailyspoon.lt/wp-content/uploads/2024/03/blyneliai.png)
Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
50 g | avižų |
125 g | natūralaus graikiško jogurto |
80 ml | migdolų pienų |
2 | bananai |
1 | kiaušinis |
Keli šaukšteliai | kepimo miltelių |
Žiupsnis | Daily Spoon ceilono cinamono |
Pagal skonį | druskos |
Dosnus šaukštelis | medaus |
30 g | Daily Spoon karamelinių baltymų |
1
Į plaktuvą keliauja avižos, graikiškas jogurtas, migdolų pienas, bananas, kiaušinis, keli šaukšteliai kepimo miltelių, ceilono cinamonas, druska, medus ir, žinoma, karamelinių baltymai.
2
Išgavus vientisą masę, keptuvėje formuojame blynelius, o į kiekvieno vidurį dedame dar po skiltelę banano.
3
Iškepusius blynelius pagardiname mėgstamu padažu, uogomis ar bananais ir riešutų sviestu. Skanaus!