Česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys | Daily Spoon

Česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys

30 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2-3

Garsusis daug širdelių paspaudimų ir pagyrų susilaukęs česnakinis riešutų sviesto kalafijoro kepsnys, kurio privalu paragauti!

Migdolų pienas
Ingredientai Ingredientai
kalafijoras
Padažui:
3 šaukštai riešutų sviesto
3 šaukštai sojos
2 sutrinti česnakai
2 šaukštai mielių dribsnių (arba parmezano)
šiek tiek smulkiai pjaustyto šviežaus rozmarino
žiupsnelis  čili dribsnių
žiupsnelis druskos ir pipirų
Gaminimo instrukcija

1

Sumaišome padažui skirtus ingredientus.

2

Įtriname padažą į kalafijorą ir kepame 25min, 190 C. Kartu tinka šparaginės pupelės ir šviežios bulvytės!

Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS