Kreminis kario troškinys su lęšiais ir daržovėmis - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI GĖRIMAI JAU PREKYBOJE
Karšti patiekalai
Pietūs / vakarienė

Kreminis kario troškinys su lęšiais ir daržovėmis

40 min
dot
Sotumas
dot
2 porcijos
Kreminis kario troškinys su lęšiais ir daržovėmis

Gaminimo instrukcija

  1. Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus. Pakepame raudonąjį svogūną, česnako skiltekes ir šaukštelį tarkuoto imbiero.
  2. Dedame prieskonius: karį, čili dribsnius, rūkytą papriką. Pakepame kelias minutes.
  3. Dedame supjaustytą papriką ir pusę cukinijos. Pakepame 5 minutes.
  4. Pilame konservuotus pomidorus ir kokosų pieną. Sumaišome ir dedame nuplautus raudonuosius lešius.
  5. Pabaigus troškintis, dedame špinatus. Prieš patiekiant, įmaišome grakišką jogurtą (pilnai augaliniai versijai šį žingsnį galima praleisti), įspaudžiame laimo ir pabarstome petražolių. Skanaus!
  6. Padidiname ugnį ir kai troškinys užvirs, sumažiname ugnį iki vidutinės ir patroškiname 20 min. Jei po 10 minučių skystis išgaruoja, įpilame šiek tiek vandens.

Troškinys gausus augalinės kilmės baltymų, skaidulų ir maistinių medžiagų. Puikus būdas gauti daugiau įvairiapusiškų medžiagų ir išbandyti naujus skonius.

Ingredientai

  • 1 raudonasis svogūnas
  • 3 česnako skiltelės
  • 1 šaukštelis tarkuoto imbiero
  • 2 šaukšteliai kario
  • 0,5 šaukštelio čili dirbsnių
  • 1 šaukštelio rūkytos paprikos
  • 1 paprika
  • Pusė cukinijos
  • 200 g konservuotų pomidorų
  • 250 ml kokosų pieno
  • 130 g nuplautų raudonųjų lešių
  • 2 saujos špinatų
  • 2 šaukštai graikiško jogurto
  • Šlakelis laimo sulčių
  • Truputis petražolių
Mityba

Daugiau receptų