Nutritious breakfast: avocado toast | Daily Spoon
Skip to content
AN IMPROVED GUT BESTSELLER: MORE ACTIVE FORMULA WITH A CITRUS TWIST
Breakfast

Nutritious breakfast: avocado toast

15 min
dot
Fullness
dot
2 porcijos
Cukinijų salotos su žalumynais ir perlinėmis kruopomis

Cooking Instructions:

  1. Toast the sourdough bread in a pan with a little olive oil.
  2. Mash the avocado with a fork, adding lime juice and salt.
  3. In a heated pan coated with olive oil, pour in the beaten eggs.
  4. When the eggs are not fully cooked, remove the pan from the heat. Sprinkle with parmesan and cover to let the cheese melt.
  5. Place the omelette on the toast, add microgreens/sprouts, and a bit of spicy sauce. Top with berries.
  6. And always: coconut milk + ice + our matcha for steady energy and antioxidants. 🤍

Įkvėpimas salotoms – jau čia. Sotu, maistinga, gaivu, skanu, tad daugiau nieko ir nereikia. Būtina šioms suteikti šansą.

Ingredients

  • 1 cukinija
  • Pagal poreikį alyvuogių aliejaus
  • Kelios skiltelės česnako
  • 1 stiklinė išvirtų perlinių kruopų
  • Kelių saujų špinatų, petražolių, krapų
  • Saujos kalamata alyvuogių
  • 2 šaukštų graikiško jogurto
  • Šaukštelio šviežio medaus
Nutrition

Related recipes

@dailyspoon.stories

Join the Daily Spoon community