Kreminis kario troškinys su lęšiais ir daržovėmis | Daily Spoon

Kreminis kario troškinys su lęšiais ir daržovėmis

40 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: 2

Troškinys gausus augalinės kilmės baltymų, skaidulų ir maistinių medžiagų.

Puikus būdas gauti daugiau įvairiapusiškų medžiagų ir išbandyti naujus skonius.

Keptos daržovės su pupelėmis ir feta
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai
1 Raudonasis svogūnas
3 Česnako skiltelės
1 Šaukštelis tarkuoto imbiero
2 Šaukšteliai kario
0,5 Šaukštelio čili dirbsnių
1 Šaukštelio rūkytos paprikos
1 Paprika
Pusė Cukinijos
200 g Konservuotų pomidorų
250 ml Kokosų pieno
130 g Nuplautų raudonųjų lešių
2 saujos Špinatų
2 šaukštai Graikiško jogurto
Šlakelis Laimo sulčių
Truputis Petražolių
Gaminimo instrukcija

1

Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus. Pakepame raudonąjį svogūną, česnako skiltekes ir šaukštelį tarkuoto imbiero.

2

Dedame prieskonius: karį, čili dribsnius, rūkytą papriką. Pakepame kelias minutes.

3

Dedame supjaustytą papriką ir pusę cukinijos. Pakepame 5 minutes.

4

Pilame konservuotus pomidorus ir kokosų pieną. Sumaišome ir dedame nuplautus raudonuosius lešius.

6

Pabaigus troškintis, dedame špinatus. Prieš patiekiant, įmaišome grakišką jogurtą (pilnai augaliniai versijai šį žingsnį galima praleisti), įspaudžiame laimo ir pabarstome petražolių. Skanaus!

5

Padidiname ugnį ir kai troškinys užvirs, sumažiname ugnį iki vidutinės ir patroškiname 20 min. Jei po 10 minučių skystis išgaruoja, įpilame šiek tiek vandens.