Maisto planavimas: baltymų marinavimas
PORCIJOS: –
Ši maisto planavimo rubrika skirta tiems, kurie nori valgyti šviežų ir maistingą maistą, tačiau kaip aš, po darbų nenori užsibūti virtuvėje.
Mano trys mėgstamiausi marinatai baltimams, kurie suteiks jūsų patiekalams išskirtinius skonius be daug vargo.
Lašišos marinatas: | |
1 šaukštelis | Garstyčių |
1 šaukštelis | Medaus |
2 šaukštai | Alyvuogių aliejaus |
Pagal jūsų poreikį | Raudonėlis ir druska |
Vištienos marinatas: | |
4 šaukštai | Sojos |
1 šaukštas | Pomidorų pastos |
2 šaukšteliai | Rudo cukraus |
1 šaukštelis | Maltos saldžios/rūkytos paprikos |
Pagal jūsų poreikį | Druska ir pipirai |
Avinžirnių prieskoniavimas: | |
Pagal jūsų poreikį | Druskos ir pipirų |
1 šaukštelis | Maltos rūkytos paprikos |
Pagal jūsų poreikį | Čili dribsniai |
2 šaukštai | Alyvuogių aliejus |
2 šaukštai | Daily Spoon mielių dribsniai (suteikia sūrio skonį ir traškumą) |
1
Lašiša: sumaišyti grastyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius puodelyje. Lašišą paprieskoniuoti su druska, užpilti marinatą ir uždaryti indelyje. laikyti bent valandą.
2
Vištiena: Sumaišyti soją, pomidorų pastą, rudąjį cukrų, saldžią ar rūkytą papriką puodelyje. Vištieną užpilti marinatu ir uždaryti indelyje. Geriausiai laikyti bent parą.
3
Avinžirniai: avinžirnių marinuoti nereikia, svarbu juos gerai prieskoniuoti prieš kepimą.