Maisto planavimas: baltymų marinavimas | Daily Spoon

Maisto planavimas: baltymų marinavimas

30 MIN
SOTUMAS

PORCIJOS: –

Ši maisto planavimo rubrika skirta tiems, kurie nori valgyti šviežų ir maistingą maistą, tačiau kaip aš, po darbų nenori užsibūti virtuvėje.

Mano trys mėgstamiausi marinatai baltimams, kurie suteiks jūsų patiekalams išskirtinius skonius be daug vargo.

Citrininis marinatas lašišai
Sojų marinatas vištienai
Aitrus marinatas avinžirniams
Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS
Ingredientai Ingredientai

 

Lašišos marinatas:
1 šaukštelis Garstyčių
1 šaukštelis Medaus
2 šaukštai Alyvuogių aliejaus
Pagal jūsų poreikį Raudonėlis ir druska
Vištienos marinatas:
4 šaukštai Sojos
1 šaukštas Pomidorų pastos
2 šaukšteliai Rudo cukraus
1 šaukštelis Maltos saldžios/rūkytos paprikos
Pagal jūsų poreikį Druska ir pipirai
Avinžirnių prieskoniavimas:
Pagal jūsų poreikį Druskos ir pipirų
1 šaukštelis Maltos rūkytos paprikos
Pagal jūsų poreikį Čili dribsniai
2 šaukštai Alyvuogių aliejus
2 šaukštai Daily Spoon mielių dribsniai (suteikia sūrio skonį ir traškumą)

 

Gaminimo instrukcija

1

Lašiša: sumaišyti grastyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius puodelyje. Lašišą paprieskoniuoti su druska, užpilti marinatą ir uždaryti indelyje. laikyti bent valandą.

2

Vištiena: Sumaišyti soją, pomidorų pastą, rudąjį cukrų, saldžią ar rūkytą papriką puodelyje. Vištieną užpilti marinatu ir uždaryti indelyje. Geriausiai laikyti bent parą.

3

Avinžirniai: avinžirnių marinuoti nereikia, svarbu juos gerai prieskoniuoti prieš kepimą.