Moliūgų vafliai




6 vafliai
Kaip leisti prabėgti rudeniui nepasidalinus nei vieno recepto su moliūgais. Negalima. Taigi, dalinuosi ganėtinai maistingų vaflių receptu su šiek tiek daugiau cukraus. Bet juk kartais galima 🤭



Nepraleisk Daily Spoon receptų! GAUK NAUJIENAS

200 g | avižų miltų |
150 ml | migdolų pieno |
100 ml | ištirpinto kokosų aliejaus |
3 šaukštų | klevų sirupo |
130 – 150 g | moliūgų piurė |
½ šaukštelio | druskos |
1 šaukštelis | cinamono |
½ šaukštelio | imbiero |
¼ šaukštelio | sutarkuoto muskato |
3 | kiaušiniai |
¼ šaukštelio | sumaltų gvazdikėlių |
žiupsnelis | pipirų |

1
Puode sumaišome visus sausus ingredientus.
2
Tuomet, kitame puode suplakame kiaušinius ir sudedame visus šlapius ingredientus.
3
Lengvai sumaišome sausus ir šlapius ingredientus ir paliekame 5 minutėms.
4
Dedame tešlą ant įkaitintos ir aliejumi išteptos vaflinės, kepame iki gražaus parudavimo. Patiekiame kartu su klevų sirupu, vaisiais, riešutais,