Moliūgų vafliai - Daily Spoon
Eiti prie turinio
RIBOTO LEIDIMO KALĖDINIAI GĖRIMAI JAU PREKYBOJE
Desertai
Pusryčiai

Moliūgų vafliai

15 min
dot
Sotumas
dot
6 porcijos
Sveiki moliūgų vafliai be glitimo

Gaminimo instrukcija

  1. Puode sumaišome visus sausus ingredientus. 
  2. Tuomet, kitame puode suplakame kiaušinius ir sudedame visus šlapius ingredientus.
  3. Lengvai sumaišome sausus ir šlapius ingredientus ir paliekame 5 minutėms. 
  4. Dedame tešlą ant įkaitintos ir aliejumi išteptos vaflinės, kepame iki gražaus parudavimo. Patiekiame kartu su klevų sirupu, vaisiais, riešutais.

Kaip leisti prabėgti rudeniui nepasidalinus nei vieno recepto su moliūgais. Negalima. Taigi, dalinuosi ganėtinai maistingų vaflių receptu su šiek tiek daugiau cukraus. Bet juk kartais galima 🤭

Ingredientai

  • 200 g avižų miltų
  • 150 ml migdolų pieno
  • 100 ml ištirpinto kokosų aliejaus
  • 3 šaukštų klevų sirupo
  • 130 – 150 g moliūgų piurė
  • ½ šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelis cinamono
  • ½ šaukštelio imbiero
  • ¼ šaukštelio sutarkuoto muskato
  • 3 kiaušiniai
  • ¼ šaukštelio sumaltų gvazdikėlių
  • Žiupsnelis pipirų
Mityba

Daugiau receptų