Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu 🍋 | Daily Spoon
Eiti prie turinio
IŠTOBULINTAS BESTSELERIS ŽARNYNUI: AKTYVESNĖ FORMULĖ IR CITRUSŲ SKONIS
Pietūs / vakarienė
Salotos

Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu 🍋

5 min
dot
Sotumas
dot
4 stiklinės
Naminis migdolų pienas

Gaminimo instrukcija

  1. Į orkaitę dedame didesniais kubeliais supjaustytą papriką ir cukiniją, pakepame apie 20 minučių, 180 C.
  2. Ant keptuvės pakepame svogūną, tuomet dedame bolivinę balandą ir užpilame karštu sultiniu. Kai kruopos išverda (apie 25 min), dedame iškeptas daržoves, išmaišome ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus uždedame kelias minutes apkeptą halumį surį ir padažą. Skanaus!

Pagrindai – migdolų pienas namie. Pirmas receptas, kuriuo noriu pasidalinti, yra migdolų pienas, kadangi jis bus pagrindas ir ateinančiuose receptuose. Kokie yra naminio migdolų pieno privalumai? Gausu E vitamino bei kalcio, mažesnė kaina nei parduotuvėje, jokio pridėtinio cukraus, saldiklių ir plastiko.

Ingredientai

  • 1 puodelis migdolų
  • 3 puodeliai vandens (galite dėti ir 4, tačiau man labiau patinka kreminis skonis)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1/3 šaukštelio cinamono
  • Papildomai: jei norite daugiau saldumo, galite įpilti du šaukštelius klevų sirupo
Mityba

Daugiau receptų

@dailyspoon.stories

Prisijunk prie Daily Spoon bendruomenės